Adatvédelmi nyilatkozat

A honlapon bemutatott és olvasható tartalom Molnár Attila Csaba egyéni vállalkozó tulajdonát képezi.

Molnár Attila Csaba egyéni vállalkozó az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

A feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik, Molnár Attila Csaba egyéni vállalkozó által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Molnár Attila Csaba egyéni vállalkozó weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a vállalkozás adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a vállalkozás weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

A weboldalon a számítógépek internet címei, az IP-címek naplózásra kerülnek, hogy rögzítsék a felhasználó látogatását. Ezeket a tankelmeny.hu semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján személyesen azonosítható lenne a felhasználó, az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak.